Main Page Sitemap

Most viewed

Gå ikke glipp av våre 4 rabattkoder spar med tv. Jag är en tuff tant, som anastasia kupongkode gillar det mesta. Aliexpress kupong vs velg kupongit. Princess alaska quest..
Read more
Eva Berglund på kommunens turismavdelning är på plats. 129 ungdomar har redan sökt extraplatserna. Kristianstads kommun får 4,9 miljoner kronor i statliga medel för lovaktiviteter till barn och..
Read more
Om du har hittat en kod som inte fungerar så tar vi tacksamt emot tips på vilken kod det gäller samt till vilken butik koden hör till. Passar..
Read more

Mexenat rabatt


mexenat rabatt

rabattkod Hotels, rabattkod Bubbleroom, rabattkod NA-KD, rabattkod LensWay, rabattkod Apollo, rabattkod Rum21, rabattkod asos, studentrabatt Tele2. Studentabonnemang studentrabatt på kurslitteratur, hotell och resor, mat, nöje, mode och mycket mer. Vill du bli företagspartner? Copyright 2018 - Mecenat AB, All rights reserved. Följande begränsningar per läsår gäller för inköp på Mecenat Apple Store: Stationär dator: En (1) per läsår, Mac mini: En (1) per läsår, Bärbar dator: En (1) per läsår, Bildskärm: Högst två (2) per läsår. Kundtjänst, om Mecenat, allmänna villkor, in English, vi har studentrabatter på allt du kan tänka dig. Vad har jag för garanti? Här hittar.ex. Får jag ett kvitto? 10 studentrabatt på Mac datorer och orginaltillbehör gäller endast i Mecenat Apple store.

Har du frågor kring ditt kort kan du få mer information här. Bland andra Apple, Adlibris, Bokus, Espresso House, Sportamore, Dustin, Tele2, ICA, cdon, Nelly, HP, Microsoft, NA-KD och förstås de flesta resebolagen,.ex. Samtliga finns presenterade här på vår webb.

Mexenat rabatt
mexenat rabatt

Rabatt i butik, på webben och i appen. När kortet används som medlemskort, erbjuds samtliga anslutna studentkårer att få sin egen profil på korten. När CSN slutade ge ut CSN-kortet pekade de på Mecenat för fortsatta studentrabatter och sedan hösten 2011 får hela gruppen studerande ett och samma kort Mecenatkortet. Mecenatkortet till universitet och högskola, på uppdrag av studentkårer och lärosäten förser Mecenat studenter vid högskolor och universitet med studentrabatter. Här hittar du information om Mecenat och Mecenatkortet, det kostnadsfria förmåns- och medlemskortet för studerande från första termin vid gymnasiet till examen vid högskola och universitet. Från 1998 fram till 2011 gav vi ut CSN-kortet på uppdrag av myndigheten CSN till studerande vid gymnasiet, komvux. Mecenatkortet ger tillgång till studentrabatt på tusentals produkter och tjänster från både världsledande varumärken och butiken på hörnet. Studentadmin är ett verktyg som Mecenat tillhandahåller och där kåren även kan hjälpa studenterna med intyg, adressändring och mycket annat. Det ges idag ut i samarbete med studentkårer, lärosäten och andra myndigheter. De tycker även att det ska var enkelt dig som student att kunna handla smart. Under den tiden utvecklade vi kortet från ett enkelt papperskort med reserabatt till ett av Sveriges främsta rabatt- och förmånskort. Sedan 2002 har vi gett ut Mecenatkortet till studerande vid universitet och högskola.

Novasol lolland rabattkod
Swesports rabattkod


Sitemap